Ervaringen

Wat zeggen anderen over Mates Academie

Inmiddels hebben vele zorgverleners en bedrijven in Nederland ervaring met de Mates academie.

Door de uitkomsten van de laatste gezondheidsstudies te verwerken in de trainingen krijgt de cursist de  meeste recente kennis in de trainingen en cursussen.

Na elke trainingen vinden er evaluaties plaats onder andere wordt er getoetst op kennis en adviezen, docent en of de training  nog steeds goed aansluit bij de praktijk. Met een gemiddeld cijfer tussen de 8,9 en 9,3 klanttevredenheid is Mates Academie en deskundige aanbieder van gezondheidstrainingen, cursussen, workshops en webinars.


Cursisten en bedrijven delen ook graag ervaringen, hier zijn we erg blij mee en lees je hier onder een aantal ervaringen.


Heb je zelf ook ervaring die je wilt delen? Via het contactformulier kun je deze versturen en wordt zsm op deze pagina geplaatst. Alvast bedankt!

Webinar Grip op de overgang

In het kader van meer aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers hebben wij een onderzoek gedaan naar over welke thema’s medewerkers graag meer informatie over zouden willen hebben, en daarbij scoorde meer informatie over de overgang hoog. Wij hebben daarom Henriette gevraagd een webinar voor onze medewerkers te verzorgen. Daar is erg positief op gereageerd. Henriëtte geeft op een prettige en deskundige wijze toelichting op dit thema, en geeft een aantal praktische adviezen. Door het organiseren van dit webinar is het onderwerp makkelijker bespreekbaar gemaakt binnen de bibliotheek en hebben we besloten de online-cursus Eerste Hulp Bij Overgang van Henriëtte ook beschikbaar te maken voor onze medewerkers.

 

Sarina Vroegindeweij, HRM-adviseur Bibliotheek Rotterdam

 

Training Gezond zwanger worden, gezond zwanger zijn

Vandaag een training gevolgd over gezond zwanger worden en zijn.Heel veel informatie, waardoor ik veel verbanden nu kan leggen. Henriëtte vertelt ontzettend veel en vanuit pure passie met een fijne drive te motiveren. Ik heb genoten, kan niet wachten het in praktijk te kunnen doorgeven aan mijn cliënten en verheug me op de volgende training Migraine.
De lesstof is keurig, ook hoe je het mee naar huis krijgt(digitaal). Top


 Fiona Roos  BGN- Gewichtsconsulente

 

Workshop  Grip op de overgang

Henriëtte heeft door haar frisse open instelling en de enthousiaste manier van haar kennis overdragen binnen een redelijk van oudsher gesloten organisatie als de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) voor elkaar gekregen dat op een volstrekt normale manier over problemen omtrent de overgang wordt gesproken.

Gesloten omdat de VRK bestaat uit de onderdelen GGD, Brandweer, ambulancedienst, meldkamer etc. die vanuit de historie erg op zichzelf waren.
Dwars door al deze onderdelen heen hebben medewerkers hieraan deelgenomen en is het gesprek over de overgang gewoon aan de orde gekomen met inzicht en begrip voor de verschillende invalshoeken en problematieken.

Geweldig om te constateren dat de workshops gelijk al concrete resultaten hebben opgeleverd. Daarnaast heeft het Henriëtte maar ook de organisatie het inzicht opgeleverd dat voor medewerkers in operationele functies dit thema zeer belastend kan zijn en hier terdege rekening mee dient te worden gehouden door werkgever en werknemer. Dit is geen thema om te veronachtzamen.


 Jan-Hein Carree ,Adviseur opleiding & ontwikkeling Veiligheidsregio Kennemerland nav van de bedrijven workshop Grip op de overgang.

 

Online Leren


Bedankt Henriëtte, was lekker zo, een duidelijk verhaal, en wat een fijne manier om zo te leren. Het is me 100% meegevallen en zal dit zeker een volgende keer weer doen. De informatie wordt verdeeld over een aantal sessies wat ervoor zorgt dat ik mijn aandacht kon verdelen. Ik ben super tevreden een aanrader


Joke van Sloten  BGN- Gewichtsconsulente

 


Training gewichtstoename en klachten in de overgang

De training gewichtstoename tijdens de menopauze was zeer leerzaam en inspirerend en ging over veel meer overgangszaken dan alleen gewichtstoename!


 Caroline Pauw BGN- Gewichtsconsulente

 

>

Privacy Verklaring