Wie zijn wij

Mates Academie

Zorgprofessional Henriëtte Rijsdijk-Van der Poel heeft zichzelf als doel gesteld om de gezondheidszorg toegankelijker te maken en preventie hoger op de agenda te krijgen. Met Mates Academie verzorgt zij als eerste Nederlandse aanbieder laagdrempelige online medische cursussen en trainingen. Ze richt zich op de vrouw, die in haar leven te maken krijgt met diverse hormonale stadia, én op zorgverleners. Van verloskundige tot gewichtsconsulent en van fysiotherapeut tot verpleegkundige.


Online medische kennistrainingen

Mates Academie verzorgt online cursussen en trainingen die medische kennis voor iedereen toegankelijk maakt. Goede, laagdrempelige kwaliteitscursussen dragen bij aan gezondheidswinst. Daar is het ons om te doen. Henriëtte werkt in een multidisciplinair netwerk, wat betekent dat zij korte lijntjes heeft met andere deskundige zorgverleners. Haar specialisme: vrouwen en hormonen.


Naast haar werk als trainer wordt zij regelmatig gevraagd als projectleider in ziekenhuizen en VVT-instellingen en als spreker op symposia. In 2013 is zij gestart met Mates Trainingen welke in 2020 onder de nieuwe naam Mates Academie verder gaat.


Wil je meer over Henriëtte weten

>

Privacy Verklaring